• Головна
  • Новини
  • Відзначено нагородами працівників Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко

Відзначено нагородами працівників Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко

Цьогоріч в Україні уперше професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя – День медичних працівників – відзначається 27 липня.

Сьогодні у Вараському міському центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко відбулося нагородження працівників із нагоди професійного дня.

"Хочу подякувати за вашу працю, сумлінне виконання обов'язків. Здоров'я – це одна з найбільших цінностей для нас. Бажаю кожному з вас бути здоровим, натхнення у вашій роботі – віддавати себе служінню мирним цілям та здоров'ю дітей. І всім нам – Перемоги і закінчення війни. Щоб наші дівчата та хлопці нарешті повернулися додому. Мирного неба і щастя", – промовив виконуючий обов'язки міського голови Павло Павлишин та вручив нагороди.

Грамотою виконавчого комітету та грошовою нагородою нагороджено:

  • сестру медичну Галину Коваленко

Грошовою нагородою відзначено:

  • сестру медичну з масажу Юлію Камінську
  • лікаря-невролога дитячого Галину Мендусь
  • сестру медичну Людмилу Яруту

98 4931

Також до привітань долучилися директор центру реабілітації Наталія Федінчик і директор Департаменту соціального захисту та гідності ВК ВМР Наталія Талах.

"Із великою шаною та з великою вдячністю виношу слова подяки за вашу працю. За те, що ви не тільки надаєте медичну допомогу. Ви – люди великої і милосердної душі. У своїй професії ви є частково і психологами. Ви вмієте надати гарні, мудрі поради. Цього дня, звичайно, хочеться відзначити дійсно це свято з великою радістю та великою вдячністю, сподіваюсь цтак і зробимо коли буде наша Перемога ", – сказала Федінчик.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!