• Головна
  • Новини
  • Про виділення коштів із бюджету Вараської громади для потреб територіальної оборони

Про виділення коштів із бюджету Вараської громади для потреб територіальної оборони

Із бюджету Вараської громади у 2022 році на потреби підрозділів територіальної оборони виділено понад 550 тис.грн.

За ці кошти придбано більше 400 одиниць тактичного спорядження, спеціальні планшети, мобільні зарядні станції, більше 20 генераторів і зарядних пристроїв, паливно-мастильні матеріали та ін.

photo 2022 08 01 09 37 46 2

Також минулого року із бюджету громади направлено субвенції для 104-ої окремої бригади ТрО та для 61-го батальойну на придбання пересувного банно-прального комплексу, цифрових радіостанцій, військового обмундирування, ремонту приміщення для особового складу батальйону на суму понад 6,5 млн грн.

photo1678883075 1

Окремо відмітимо, що із благодійних коштів (добровільні внески із заробітку працівників виконавчого комітету ВМР, інших структурних підрозділів ВМР, комунальних підприємств – понад 600 тис.грн.) минулого року купувався літній одяг для військовослужбовців ТрО, тепловізори, запчастини для ремонту автомобілів, генератори, пальне (1000 літрів).

2022 08 04 at 10.05.22 AM

У поточному році із бюджету Вараської громади виділено кошти у сумі понад 5 млн грн для придбання квадрокоптерів, пального, тепловізорів та інших речей для потреб військовослужбовців 104-ої бригади ТрО. Окрім цього з бюджету громади виділено 41 млн 200 тис. грн для обласного бюджету та громад Вараського району на виконання оборонних завдань.

Читайте також:

Вараською громадою для військових придбано електричне обладнання

Працівники органів місцевого самоврядування Вараської громади придбали вантажівку для ЗСУ

Вараською громадою для військових придбано автоакумулятори та виготовляються "буржуйки"

Вараська громада передала обладнання для військових

Вараська громада отримала каски для військових

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!