• Головна
  • Новини
  • Колядували та збирали кошти для 68-ої окремої єгерської бригади: у Вараській громаді організували благодійний захід

Колядували та збирали кошти для 68-ої окремої єгерської бригади: у Вараській громаді організували благодійний захід

У Вараській мистецькій школі 15 січня відбувся благодійний захід " Різдвяні колядки", організований Департаментом культури, туризму, молоді та спорту.

Різдвяні пісні, колядки та щедрівки лунали від солістів та викладачів комунального закладу "Вараська мистецька школа", народного аматорського фольклорного гурту "Полішуки" та вокального ансамблю "Мікс" Палацу культури ім. Лесі Українки ВП "Рівненська АЕС", дитячого хору церкви ХВЄ "Благодать", ансамблю "Джерельце" Вараського міського центру соціальних служб, гурту колядників Заболоттівського будинку культури, вихованців недільної школи Свято-Софіївського храму м. Вараш, дитячого та молодіжного хору Свято-Миколаївської парафії та молодіжного ансамблю села Стара Рафалівка, солістів Вараського ліцею №4, Вараського ліцею №5, Сопачівського ліцею, Центру дитячої та юнацької творчості, вокального ансамблю "Апельсин" Вараського ліцею №3 та колективу "Дивограй" Вараського ліцею №1.

325798314 898740091245576 2483132452084872828 n

Організаторам вдалося зібрати 10 тисяч 530 грн. Виручені кошти спрямують на автомобіль для 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ, яка боронить нашу Батьківщину на Донецькому напрямку.

Фото Департаменту культури, туризму, молоді та спорту ВК ВМР

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!