• Головна
  • Новини
  • Вараш волонтерить: у Вараській громаді відзначили волонтерів

Вараш волонтерить: у Вараській громаді відзначили волонтерів

Із нагоди Міжнародного дня волонтера Вараський молодіжний центр "Гуркіт" організував Перший міський проєкт "Вараш волонтерить", на якому відзначили волонтерів нашої громади.

Щороку Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Для українців цей день є знаковим, адже саме довкола волонтерського руху люди об'єднуються у неймовірно сильну спільноту, яку неможливо перемогти.

Участь у заході взяли міський голова м. Вараш Олександр Мензул, перший заступник міського голови Павло Павлишин, заступники міського голови Дмитро Стецюк та Ігор Воскобойник, начальник Вараської районної військової адміністрації Людмила Мариніна, керівництво ВП "Рівненська АЕС", представники громадських та благодійних організацій, комунальних підприємств, освітніх закладів громади, структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради, релігійних організацій, а також активні мешканці Вараської громади.

У вітальному слові Олександр Мензул відзначив, що Міжнародний день волонтера стосується кожного українця, адже ми всі щодня робимо внесок у розвиток нашої держави.

"Мені здається, що цей день — це професійне свято усіх українців. Незалежно від того, ким ми є за професією, чим ми займаємось у мирний час, переважна більшість українців є волонтерами. Хтось проявляє себе активно, хтось менш активно. Міжнародне свято волонтера — це свято кожного українця. Я дякую всім вам та всій Україні!" — сказав міський голова.

Начальник Вараської районної військової адміністрації Людмила Мариніна подякувала присутнім за вагомий внесок у підтримці української армії, постраждалих осіб від російського вторгення та українського народу. Вона вручила подяку кожному жителю, колективам, установам та організаціям Вараської громади за підтримку та допомогу Збройним Силам України, зміцнення оброноздатності Вараського району і вагомий внесок у наближення Перемоги.

IMG 5724

Людмила Мариніна та Олександр Мензул

Заступник міського голови Дмитро Стецюк також доєдався до слів вітань та подякував усім за їх неоціненний вклад у підтримку волонтерського руху.

"Волонтерство — це інвестиції людей, свого часу, коштів, своїх ресурсів в ті проблеми, які є в суспільстві. Це найкращі свідомі громадяни нашої держави. Вони бачать проблему та шляхи її вирішення. Дякуємо вам за вашу працю, дякуємо за ваш поклик, і, не зважажючи ні на що, ви продовжуєте працювати!" — сказав у своїй промові Дмитро Стецюк.

Грамоти та подяки одержали освітяни, комунальники, працівники РАЕС, лікарі та медичний персонал Вараської багатопрофільної лікарні, працівники волонтерського штабу, члени громадських організацій, активна молодь громади, представники релігійних організацій та ін. До слова, подяки одержали і найстарший волонтер Вараської громади В'ячеслав Найденов та наймолодша волонтерка Марта Пилипчук.

Фото Відділу інформаційної політики та комунікацій, Руслани Воронюк

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!