• Головна
  • Новини
  • Благодійний проєкт "Добро без меж": як у Вараській громаді відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю

Благодійний проєкт "Добро без меж": як у Вараській громаді відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю у Вараській громаді реалізували Благодійний проєкт "Добро без меж".

У рамках спільного проєкту Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко, Палацу культури ім.Лесі Українки та Управління освіти ВК ВМР організовано благодійний ярмарок та виставу "Під крилом доброго янгола...".

Випічку, вироби ручної роботи у кольорах українського прапора реалізовували на благодійному ярмарку освітяни Вараської громади.

сайт4

Опісля, відбулась благодійна вистава вихованців Центру реабілітації м. Вараш. За словами директора Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко Наталії Федінчик, ці заходи є доказом того, що кожна людина у суспільстві є цінною і значущою. Просто необхідно створити належні умови для розвитку і самореалізації. Вараській громаді у цьому плані є чим пишатися, адже особливі діти та молодь знайшли своє місце під сонцем, мають можливість повноцінно жити.

сайт

Організаторам проєкту вдалося зібрати понад 160 тис. 829 грн., котрі будуть спрямовані на потреби ЗСУ та організацію лялькового театру, у період новорічно-різдвяних свят, для дітей військовослужбовців Вараської громади.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!