• Головна
  • Новини
  • Вараська громада відправила гуманітарну допомогу до Херсонщини

Вараська громада відправила гуманітарну допомогу до Херсонщини

Енергетичний колапс та повний блекаут не завадив Вараській громаді відправити на деокуповані райони Херсонщини гуманітарну допомогу.

Упродовж декількох днів Волонтерський штаб збирав гуманітарну допомогу, яку доправили до деокупованого Херсону та Херсонської області. Зокрема, допомога буде направлена до станції екстреної медичної допомоги м. Херсон, Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні та до Херсонської міської клінічної лікарні ім.А. і О.Тропіних.

До збору долучилися освітяни Вараської громади, батьки та учні навчальних закладів громади, працівники дошкільних навчальних закладів, підприємці, зокрема Олег Ординат, Анатолій Крупіч та Юрій Ткачук, а також небайдужі мешканці сіл Вараської громади та міста Вараш, котрі щодня доставляли необхідні речі та продукти до Волонтерського штабу.

Загалом, вдалось зібрати достаню кількість продуктів тривалого зберігання (консерви, макаронні вироби, крупи, печиво, чай, цукор, борошно, овочі тощо), бутильованої води, засобів обігріву та освітлення, гігієнічних продуктів, постільної білизни, теплого одягу та медикаментів.

Допомогу доправили представники волонтерської групи Григорія Хвищука, котрі неодноразово возили гуманітарну допомогу на деокуповані території України та активно допомагають нашим військовим.

Ми щиро вдячні кожному мешканцю громади, які щодня докладає зусиль задля допомоги українцям, котрі постраждали внаслідок російської агресії. В єдності наша сила! Наближуємо Перемогу разом!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!