• Головна
  • Новини
  • Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ: у Більській Волі відзначили День села

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ: у Більській Волі відзначили День села

Сьогодні, у день Cвятої Параскеви, жителі села Більська Воля відзначили храмове свято і День села.

393 річницю від дня створення жителі села вирішили святкувати без гучних гулянь – влаштували благодійний ярмарок "Підтримай своїх" та акцію "Подаруй тепло захиснику" на підтримку ЗСУ.

Солодощі, випічку, вироби декоративно-прикладного мистецтва, виготовлені руками місцевих жителів, можна було придбати під час заходу.  Загалом наторгували 14 тис.100 грн., які будуть передані для потреб наших військовослужбовців.

Окрім цього у рамках благодійної акції "Подаруй тепло захиснику" жителі села збирали теплі речі, в'язані шкарпетки, білизну та термобілизну для наших захисників.

photo1668083876 3

Привітати зі святом жителів села завітали міський голова м.Вараш Олександр Мензул і заступник міського голови Роман Хондока.

У святковий день, Олександр Мензул побажав усім жителям міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, миру та подякував за проявлену ініціативу, зокрема в організації благодійних заходів, котрі допоможуть нашим захисникам.

photo1668083876 1

Очільник громади вручив представникам місцевої пожежної охорони грамоти та комплекти спеціального одягу.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!