• Головна
  • Новини
  • Лікарі-травматологи приймають пацієнтів в оновленому відділенні Вараської багапрофільної лікарні

Лікарі-травматологи приймають пацієнтів в оновленому відділенні Вараської багапрофільної лікарні

У Вараській багатопрофільній лікарні зміни: відтепер для зручності пацієнтів лікарі-травматологи прийматимуть їх на першому поверсі у кабінетах № 108 та 109 поруч із приймальним відділенням.

Оновлені кабінети лікарів сьогодні оглянули міський голова м.Вараш Олександр Мензул та перший заступник міського голови Павло Павлишин.

За словами заступника директора Вараської багатопрофільної лікарні Анатолія Зосимчука, таке розміщення є досить компактним та ефективним як для пацієнтів, так і самих лікарів.

"Головною перевагою нового розміщення кабінетів є близькість до рентген кабінету та до приймального відділення. Пацієнтам із травмами більше не потрібно буде підійматися на третій поверх", – зауважив Анатолій Зосимчук.

Зазначимо, ремонтні роботи та сучасне обладнання стали доступними завдяки коштам платників податків громади.

Також Вараська багатопрофільна лікарня віднині має новий і сучасний реабілітаційний кабінет. Послуги у ньому надаються пацієнтам неврологічного та травматологічного стаціонарних відділень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!