• Головна
  • Новини
  • Освітян Вараської громади привітали з професійним святом

Освітян Вараської громади привітали з професійним святом

Традиційно у першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти.

Напередодні професійного свята у п’ятницю, 30 вересня, привітати освітян Вараської громади завітали благочинний Вараського району та міста Вараш отець Віталій, настоятель Свято-Софіївського храму отець Йосип, начальник Вараської РВА Людмила Мариніна, заступник генерального директора Рівненської АЕС з персоналу Ігор Вітковський, в.о. міського голови Ігор Воскобойник, заступник міського голови Дмитро Стецюк, голова Вараської міської голови профспілкової організації працівників освіти і науки України Володимир Нікітчук, начальник Управління освіти Олена Корень та директор Вараського центру професійного розвитку педагогічних працівників Олена Матвіюк, які нагородили працівників освіти грамотами, подяками, преміями місього голови та грошовими винагородами.

Начальник Вараської РВА Людмила Мариніна висловила вдячність освітянам громади за їхню клопітку працю, відданість професії та активну участь у волонтерському русі в умовах сьогодення.

"Дорогі педагоги, сьогодні ми з вами живемо у непростий час, однак ми тримаємо стрій разом із нашими Захисниками. Я добре знаю, наші колеги-освітяни, наші учні, які захищають нашу країну – це ваша праця, шановні вчителі. Щиро дякую освітянській родині Вараської громади за те, що не стоїте осторонь та допомагаєте нашим хлопцям!" – сказала Людмила Мариніна.

В.о. міського голови Ігор Воскобойник побажав педагогам віри у свої сили та наше спільне світле майбутнє.

"Вітаємо вас з вашим професійним святом, бажаємо творчих успіхів, любові до своєї професії, надії, що ваша праця приноситиме плоди та віри, що ці плоди вже використовуються для наближення нашої Перемоги!" – зазначив Ігор Воскобойник.

Заступник міського голови Дмитро Стецюк також привітав освітян з професійним святом та подякував за працю, яку вони виконують щоденно та за ту любов, яку вони прививають дітям Вараської громади до української історії та культури.

У свою чергу начальник Управління освіти Олена Корень звернулася до колег зі словами подяки за відданість своєму призванню.

"Дорогі колеги, незважаючи на складні часи, ми з вами надійно тримаємо свій освітній фронт. Я пишуюся тим, що я поруч з вами!" – зауважила Олена Корень.

До вітань також долучилися й інші гості свята.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!