• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді готують найпростіші укриття у закладах освіти

У Вараській громаді готують найпростіші укриття у закладах освіти

Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради продовжує підготовку до навчального року 2022-2023 років. 

Зокрема, тривають ремонтні роботи у підвальних приміщеннях закладів освіти, які відбуваються згідно з рекомендаціями фахівців-будівельників, рятувальнків та ін.

"Заклади освіти Вараськоі громади готуються до нового 2022-2023 навчального року. Він буде складним. Україна у вогні. Сховища в закладах освіти відсутні, тому проводимо роботи в підвальних приміщеннях (згідно з рекомендаціями комісії), щоб ці підвальні приміщення можна було використовувати як найпростіші укриття в найближчому майбутньому. Найпростіші укритття не забезпечують надійного захисту, тому громаді потрібно будувати нові сховища, які б відповідали усім вимогам та були б надійними", – мовиться у повідомленні на сторінці управління освіти у мережі Facebook.

 299672103 478272334133055 2345170885626435286 n

Нагадаємо, нещодавно під час робочого візиту начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль разом із міським головою м.Вараш Олександром Мензулом проінспектувати підготовку захисних споруд у навчальних закладах до початку навчального року в умовах воєнного стану.

Під час огляду Олександр Мензул наголосив на тому, що керівництво громади виділяє кошти платників податків задля організації ремонтних робіт укриттів та їх облаштування відповідно до рекомендацій, наданих представниками ДСНС та інших служб.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!