У Вараській громаді відремонтовано спортивні зали

У Вараській громаді продовжують ремонтувати спортивні зали за сучасними стандартами.

Зокрема, у Вараському ліцеї №4 відкрили капітально відремонтовані дві спортивні зали. У селі Заболоття Вараської громади виконали роботи щодо поточного ремонту приміщення для занять греко-римською боротьбою.

Загалом, на ремонт спортзалів у ліцеї №4 з бюджету громади витратили 2,6 млн грн, на ремонт приміщення у селі Заболоття – 219 тис.грн (і додатково 70 тис.грн на придбання килима та інвентарю).

271993585 11 609488469407235

"Ми поступово оновлюємо спортивні приміщення. Завдяки зусиллям міської влади та депутатського корпусу, упевнений, діти Вараської громади зможуть показати ще кращі результати в спорті. Спортивні зали відремонтовані за сучасними технологіями. Зокрема, у ліцеї №4 замінили освітлення, системи вентиляції та опалення, замінили вікна, двері, оновили покриття стін та стелі, виконали оздоблювальні роботи, встановлено душові, роздягальні. На підлозі – спеціальний лінолеум для спортивних приміщень та ін. А у селі Заболоття діти безоплатно зможуть відвідувати заняття з греко-римської боротьби. Ми взяли в оренду приміщення для організації і проведення занять. У приміщенні зробили поточний ремонт і уже 24 січня набиратимемо дітей і розпочнуться тренування. Додатково були виділені кошти на спеціальний лінолеум та інвентар", – уточнює заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Нагадаємо, у Вараському ліцеї №2 триває капітальний ремонт спортивної зали, що розпочався восени 2021 року.

Читайте також:

У дитячому садку Вараша відкрили оновлений басейн

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!