• Головна
  • Новини
  • Фестиваль «Барви життя» зібрав талановитих та сильних духом

Фестиваль «Барви життя» зібрав талановитих та сильних духом

24 жовтня 2019 року, теплої осінньої суботи, у приміщенні Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» відбувся відбірковий тур обласного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями "Барви життя".

Цей фестиваль щорічно збирає особливих хлопців і дівчат з різних куточків нашої області, яким дуже важливо вийти на велику сцену і показати всім глядачам, що вони талановиті та гідні оплесків.

Цьогоріч у фестивалі-конкурсі, який залучає людей з обмеженими фізичними можливостями до занять різними видами художньої творчості: літературного, музичного, театрального та образотворчого мистецтв, взяли участь понад 40 учасників.

Наше місто Вараш на конкурсі представили: солістка центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради Катерина Крук та вихованці Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко, роботи яких вразили суддів фестивалю своєю красою та оригінальністю.

Усі наші учасники були нагороджені грамотами та цінними подарунками, але найголовніше - отримані незабутні враження та емоції.

Центр дозвілля та Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю висловлюють щиру подяку Рівненському обласному центру народної творчості за теплі слова, прекрасні подарунки та чудову атмосферу свята.