• Головна
  • Новини
  • На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд важливих питань

На засіданні виконавчого комітету розглянуто ряд важливих питань

24 жовтня міський голова Сергій Анощенко провів чергове засідання виконавчого комітету, під час якого розглянуто 24 питання, включені до порядку денного.

Серед важливих питань, які розглянули члени виконавчого комітету, затвердження фінансових планів: КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс», КП «Благоустрій», КМКП та комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Вараський центр первинної медичної допомоги». У зв’язку з рядом питань та зауважень до фінансових показників та розрахунків, було вирішено направити їх на доопрацювання.

Заслухавши та обговоривши звіт директора КМКП І.Семенюка про роботу Кузнецовського міського комунального підприємства за 2018 рік та I півріччя 2019 року, виконавчий комітет вирішив взяти його до відома.

Також було внесено зміни до плану діяльності виконавчого комітету Вараської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік та затверджено відповідний план на 2020 рік.

 

Враховуючи п.2 протоколу №1 від 10.10.2019 засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №719 від 19.10.2016 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», виконавчий комітет Вараської міської ради затвердив рішення комісії про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Також був затверджений протокол №3 від 22 жовтня 2019 року Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, згідно якого визначено особу з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, якій буде придбано житло, або призначено грошову компенсацію, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 року №877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року №616).

На останок було розглянуто та прийнято низку рішень з питань, які стосуються реєстрації права комунальної власності на нежитлові приміщення; квартирного обліку та покращення житлових умов громадян; соціально-правового захисту прав дітей.