Відкрили двері у дивосвіт талантів і мистецтв

Ще вчора було чути, як у небі курличуть журавлині ключі, а сьогодні у двері постукала золота осінь. Вона привела у підліткові клуби веселу, гамірливу дітвору, яка так довго чекала цього дня. В перший місяць осені з року в рік ми підтримуємо традицію відзначати початок нового навчального року.

24 вересня 2019 року у КЗ «Парк культури і відпочинку» для вихованців підліткових клубів за місцем проживання Вараського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді педагогічними працівниками клубів було проведено пізнавально-розважальну програму «Клуб запрошує дітей».

Свято відкривалося урочисто. Ведучими програми були вихованці літературного гуртка «Літературна вітальня» Богдан Петровець та Вероніка Квач, які привітали усю велику клубну родину з новим навчальним роком і побажали терпіння, плідної праці, успіхів, наполегливості та нових звершень.

Після урочистостей відбувся «Квест», який проводився у 9 осередках. За кожен осередок відповідав керівник гуртка. Капітани команд мали карту, за якою орієнтувались і переходили до іншого місця призначення. Маршрут для кожної команди був свій. Керівники гуртків приймали дітей до осередку і розважали їх іграми та конкурсами. Вихованці виконували різноманітні завдання. Учасники квесту повинні були знайти ключ, який би відімкнув скриньку з захованими скарбами.

Діти досхочу награлися, провели весело та цікаво свій час, вправно справилися з усіма завданнями, отримали ключі, відкрили свої скарбнички і отримали скарб — солодкі подарунки. І символічно цими ж ключами відкрили двері у дивосвіт талантів і мистецтв.

Педагог-організатор К. Вознюк