Опалювальний сезон розпочнеться 26 вересня

Опалювальний сезон на території Вараської міської ради розпочнеться 26 вересня. Таке рішення було прийнято під час чергового засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Враховуючи звернення управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, мешканців Вараша та Заболоття й істотне зниження середньодобової температури повітря, опалення у домівках мешканців Вараської територіальної громади цьогоріч увімкнуть раніше, ніж зазвичай.

В першу чергу буде забезпечено подання тепла на об’єкти соціальної сфери (медичні, дошкільні та заклади загальної середньої та позашкільної освіти), а вже згодом – на об’єкти житлового фонду та промислово-побутового призначення міста.

Окрім того, під час засідання виконкому було прийнято ще ряд важливих рішень, зокрема: про внесення змін до рішення виконавчого про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти територіальної громади Вараської міської ради на 2019/2020 навчальний рік; про організацію ведення самостійного бухгалтерського обліку та фінансової звітності в закладах загальної середньої освіти територіальної громади Вараської міської ради; про затвердження фінансового плану комунального підприємства Вараської міської ради «Агентство нерухомості «Перспектива» на 2020 рік; про реєстрацію права комунальної власності на нежитлові приміщення; про утворення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації.

Заслухавши звіт про роботу Кузнецовського міського комунального підприємства за 2018-й рік, члени виконавчого комітету вирішили перенести розгляд даного питання на наступне засідання.

Загалом було розглянуто 9 питань порядку денного та прийнято 8 рішень.