• Головна
  • Новини
  • У Вараші відбувся відкритий міський дитячий шаховий турнір

У Вараші відбувся відкритий міський дитячий шаховий турнір

7-8 вересня 2019 року в центрі дозвілля відбувся відкритий міський дитячий шаховий турнір, приурочений до Дня міста та Дня фізичної культури та спорту. 39 шахістів змагались в чотирьох вікових групах. 

В старшій групі перемогу здобув Данило Лобанов, 2 місце у Євгена Демидюка і 3 місце здобув Дмитро Ковальчук.

Серед дітей віком до 14 років 1 місце посів Богдан Красовський з міста Костополя, 2 місце у рівненчанина Дмитра Мамонця і 3 місце здобув Роман Печончик з міста Вараш.

Серед дітей віком до 12 років 1 місце виборов Микита Лобанов, друге – Семен Горбенко і третє місце посів Максим Осипенко. Кращою серед дівчат стала Ангеліна Кравчук.

Турнір «Шахові надії» (діти до 10 років) зібрав найбільше шахістів - 22 учасники. Перемогу тут святкував Володимир Осипенко, друге місце у Андрія Сєрова і третє – у Арсена Водька. Кращою серед дівчаток стала Валентина Сергійчук.

Переможці турніру були нагороджені грамотами, медалями та солодкими призами від ЗАТ «Житомирські ласощі». Після завершення змагань всі дружною компанією смакували чудовим великим «шаховим» тортом, який вкотре презентував спортсменам Олег Ординат від ТМ «Скиба». Також в цей день порадували дітей смачним чаєм та солодощами адміністрація ТРЦ «OrangePlaza» міста Вараш.

Організаторами турніру стали відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради та федерація шахів міста Вараш.