Центр дозвілля відсвяткував 10-річний ювілей

Гостинний двір центру дозвілля, що у самому серці Вараша, 30 серпня 2019 року прийняв вітання від друзів та колег з нагоди святкування 10-річного ювілею з дня створення закладу. 

Саме у цей день, о 15:00, розпочало свою роботу містечко майстрів, де були представлені роботи талановитих митців: майстрині художнього крапкового розпису Любові Ципан, лялькарки Людмили Петрик, казкарки Марії Солтис-Смирнової та художників Ніни Масюк, Богдана Павлуся та Ольги Разкевич. Майстер-клас від гуртка англійської мови пройшли під керівництвом викладачів Тетяни Колдун Тетяни та Ольги Разкевич, шашковий турнір відбувся під керівництвом Олександра Макоєдова та керівника клубного об’єднання «Краєзнавство» Лідії Сніжко.

На святковому підніжжі центру дозвілля о 17:00 усіх гостей свята вітали: джазовий ансамбль «JAZZ & MUSIC» (керівник Євгеній Родіонов), солістка центру дозвілля Катерина Крук, народний аматорський ансамбль бандуристів «Берегиня» (керівник Людмила Петрик), соліст центру дозвілля Іван Бублик, дует у складі Степана Мельника та Галини Кудлай, солістка Ангеліна Набухотна, дует у складі Леоніда Колбуна та Івана Бублика, соліст Леонід Колбун, народний аматорський хоровий колектив імені Федора Гощука (керівник Людмила Точинська).

Ведучою даної частини святкової програми була незрівнянна Софія Колдун.

Святкова зала о 18:00 приймала усіх запрошених на великий святковий концерт, який зібрав тих людей, які на протязі десяти років творили разом з центром дозвілля.

Першим вітальну промову проголосив т.в.о. директора центру дозвілля – Микола Ковбасюк: «Дякую усім, хто зібрався у цій святковій залі! 10 років – значний відрізок часу, маю честь і нагоду дякувати всім працівникам центру дозвілля за клопітку та плідну працю. Дана атмосфера, що панує в залі спонукає мене лиш до одного – до співу!»

Лунала пісня «Поле моє» у виконанні ансамблю української пісні «BRE&OVI» та соліста Миколи Миколайовича.

За плином святкової програми з вітальним словом виступили: міський голова Сергій Анощенко, який побажав центру дозвілля процвітання, заступник міського голови Анатолій Кречик та начальник відділу культури та туризму Олександр Стояновський.

Сергій Анощенко та Олександр Стояновський після вітальних промов нагородили працівників центру дозвілля ювілейними медалями (10 років центру дозвілля).

Також, привітати з 10-річчям прийшли директор реабілітаційного центру Наталія Федінчик, голова асоціації «Надія» Олена Петровець та ФОП Тетяна Гриневич.

Святковості даному святу додали художні номери у виконанні: дуету Скрипчак Дарини та Ангеліни Набухотної, Івана Бублика, народного аматорського хору «Передзвін», Савчука Юрія, народного аматорського ансамблю бандуристів «Берегиня», сестричок: Ангеліни та Аполлінарії Пашко (гумор), Даміри Несіпбаєвої та Катерини Карнішової, Катерини Крук, Леоніда Колбуна та народного аматорського хору ім. Федора Гощука.

Вараський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді порадував центр дозвілля незвичайним сюрпризом – циганськими витівками (гаданням та танцем) Світлани Пашко.

Веселий настрій дарували гумористичні ведучі: Ангеліна Пашко, Юрій Савчук, Аполлінарія Пашко та Катерина Босик.

На завершення свята народний аматорський хор ім. Федора Гощука заспівав «Многая літа», саме під лин даної пісні для усіх присутніх вивезли святковий торт.

Зі слів працівників центру дозвілля: «Вік нашого колективу – дуже хороша кругла цифра, і вона говорить про те, що колектив склався і був перевірений на міцність на хвилях життя. Сьогоднішній ювілей — дата примітна: ми вже багато досягли і ще багато чого належить зробити. У нас багато задумів і надій, так давайте дружно побажаємо, щоб всі вони здійснилися. Процвітання, успіхів та нових перемог!»