У Вараші вшанували пам'ять захисників України

Урочисті заходи, приурочені до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбулися у Вараші сьогодні, 29 серпня 2019 року. 

Спільний молебень за упокій душ тих, хто загинув в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави відбувся біля пам'ятного знаку Героям Небесної сотні.

Віддати шану захисникам України прийшли представники міської влади, депутати, учасники операції об’єднаних сил, учасники АТО, військовослужбовці, священнослужителі та громадськість Вараша.

«Самовідданість і жертовність людей, які ціною власного життя продемонстрували споконвічне прагнення усіх поколінь українців жити у вільній та демократичній державі, пробудили патріотичний дух нашого народу та показали, що існують цінності, дорожчі власного життя. Переконаний, що лише спільними зусиллями ми змінимо країну і досягнемо того майбутнього, про яке вони мріяли. І це буде найкращою даниною їх світлій пам'яті», - зазначив міський голова Сергій Анощенко.

По завершенню молебню присутні поклали квіти на могили загиблих Героїв та до меморіальних дошок пам’яті військовослужбовців, учасників АТО Сергія Тарасюка та Максима Турика.