Педогоги Вараша – творчі та креативні

22 серпня 2019 року працівники закладів освіти Вараша зібралися на традиційну серпневу конференцію, яка цьогоріч пройшла у новому інноваційному форматі - у формі педагогічного квесту-пошуку з теми: «Простір освітніх можливостей».

Захід, у якому взяли участь понад 150 учасників, пройшов у лісовому масиві поблизу села Бабка Володимирецького району. Педагоги презентували свої творчі інновації - кожен заклад підготував відеоролик або слайд-презентацію про методичну роботу у 2018-2019 навчальному році. Окрім того, вчителі взяли участь у різноманітних тренінгах, які для них провели психологи Інклюзивно-ресурсного центру міста та лідери міської ради старшокласників «Ватра».

Практичний блок конференції складався з творчих квест-завдань на шести маршрутах – літературна, екологічна, логічна, спортивна, творча та проектна.

«Захід пройшов надзвичайно цікаво, творчо та креативно, адже модель сучасного освітянина передбачає готовність до застосування нових ідей, здатність постійно навчатися та бути у постійному творчому пошуку. Ці якості не видаються додатком до диплома про педагогічну освіту, а формуються у щоденній клопіткій праці. Бути гарним професіоналом – означає бути в постійному пошуку, зростанні, розвитку», - діляться враженнями від заходу самі освітяни.

На завершення конференції та з нагоди відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності України освітяни взяли участь у танцювальному флешмобі «БУДЕМО РАЗОМ».