• Головна
  • Новини
  • У Вараші відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності України

У Вараші відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності України

У переддень 28-ї річниці незалежності нашої держави, у Вараші відзначили найголовніші свята країни – День Державного Прапора України та День Незалежності України.

Опівдні на майдані Незалежності зібралися мешканці Вараша, учасники операції об’єднаних сил, учасники АТО та військовослужбовці, аби спільно помолитися за мир і спокій України та схилити голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради волі, свободи та незалежності нашої рідної землі.

Почесне право урочисто підняти Державний Прапор України було надано військовослужбовцям в/ч 3045, учасникам операції об’єднаних сил.

За активну громадянську позицію, вагомі трудові здобутки та з нагоди 28-ї річниці Незалежності України, грамотами виконавчого комітету та грошовими відзнаками було нагороджено кращих працівників підприємств, установ, організацій та суспільно-активних мешканців міста.

Щирі музичні вітання присутнім дарували талановиті солісти, виконавці та колективи Будинку дитячої та юнацької творчості, музичної школи й центру дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради.

На завершення урочистих заходів на майдані Незалежності пролунали патріотичні українські пісні у виконанні наших сусідів з Маневич - чоловічого вокального ансамблю «МАНЕВИЦЬКА СОТНЯ».