Відбулось засідання постійної комісії

14 серпня відбулось засідання постійної комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної та інформаційної політики. Депутати розглянули близько 10 питань порядку денного, основну частину з яких складали проекти рішень міської ради.

На початку засідання заслухали заступника міського голови Анатолія Кречика, який представив членам комісії оновлений план заходів по Програмі розвитку української мови, української культури та історичної свідомості.

Окрім того, свої проекти рішень на розгляд представила начальник управління освіти Олена Корень, зокрема, йшлося про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, про введення додаткових штатних одиниць сестер медичних до закладів загальної середньої освіти та, повторно піднімалось питання, про додаткові заходи щодо кадрового забезпечення установ та закладів освіти.

До колег звернувся депутат Юрій Рабий, із проханням підтримати підготовлений ним проект рішення про звернення Вараської міської ради до Предизента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, народних депутатів України, Ради національної безпеки і оборони України щодо захисту інституцій сім’ї в Україні.

Члени комісії детально обговорили усі питання та надали відповідні рекомендації по кожному з них.

Наступне засідання комісії планується згідно графіку вже у вересні.