Слава і шана будівничим

У ці благодатні серпневі дні, коли літо звітує перед матір’ю природою своїми щедрими плодами, до наших осель приходить славне професійне свято – День будівельника!

Будівничих в нашому місті шанують та поважають, бо саме їхніми працьовитими руками збудовані – перлина Полісся місто Вараш та велетень атомної енергетики - Рівненська АЕС.

Тож святкування Дня будівельника в місті розпочалося 10 липня  турніром з міні-футболу серед ветеранів футболу за участю команд: Рівного, Нетішина та Вараша. Організатори турніру – центр дозвілля відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради (директор – М.Ковбасюк) та Федерація футболу міста Вараш (голова – В.Грушевський).

В запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Моноліт» м.Вараш, ІІ місце – команда «Авангард-Пас» м.Рівне, ІІІ місце – команда «Будівельник» м.Вараш.

Продовжились святкування 11 серпня в парку культури та відпочинку урочистостями та святковим концертом. Від імені міського голови, зі святом привітав заступник міського голови А.Кречик та нагородив кращих будівельників грамотами та грошовими винагородами.

В концертній програмі виступили: народний аматорський хор «Передзвін» (керівник Галина Кудлай), гурток спортивного танцю «Едем» будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Ольга Грицай), а також солісти центру дозвілля – Іван Бублик, Леонід Колбун, Катерина Крук, Анастасія Тимець та Ангеліна Набухотна.

Веселий настрій своїми жартами для усіх присутніх створили дует сестричок Ангеліна та Аполлінарія Пашко.