Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

11 червня 2019 року, під головуванням очільника міста Сергія Анощенка, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. До порядку денного було включено 12 питань, усі вони цього дня були розглянуті.

Заслухавши звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Тетяни Сич про стан надання державних допомог сім’ям з дітьми та субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у місті Вараш, члени виконкому взяли його до уваги. Наступними питаннями було затверджено ліміти споживання теплової і електричної енергії та води бюджетними установами на 2019 рік; визначено перелік об’єктів та видів суспільно корисних робіт на 2019 рік; зареєстровано право комунальної власності за територіальною громадою міста Вараш на нежитлові приміщення, що знаходяться за адресою: мікрорайон Вараш, буд. 42; утворено комісію з проведення інвентаризації радіоактивних відходів та затверджено Положення про систему енергетичного менеджменту в установах, організаціях, закладах, комунальних підприємствах, що фінансуються за рахунок коштів бюджету міста Вараш.

Рішення про надання коштів на придбання житла п’ятьом учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, які потребують поліпшення житлових умов (у розмірі 200 тисяч гривень кожному), було прийнято одноголосно.

На завершення роботи засідання члени виконавчого комітету розглянули декілька питань, що стосувалися врегулювання захисту прав та інтересів неповнолітніх мешканців нашого міста.