Відзначили прекрасне свято радості та надії

Традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Про початок літа, як завжди нам нагадує дитячий сміх і жвава метушня, адже дитинство - найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.

До Міжнародного дня захисту дітей відділ у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради підготував цікаву святкову програму для дітей та їхніх батьків. Юні відвідувачі взяли участь у традиційному щорічному конкурсі «Малюнок на асфальті», змаганнях з бігу на роликових ковзанах, веселих конкурсах та розвагах.

Переможці конкурсів та змагань нагороджені грамотами, подарунками та солодощами від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Висловлюємо щиру подяку постійним спонсорам та партнерам: Кузнецовський хлібозавод, магазин «Комп’ютерний Всесвіт», ФОП Литвин В.А., ФОП Гриневич Т.В. та Ярута О.І. за матеріальну підтримку та подароване дітям свято.

Цьогорічне святкування 1 червня вкотре продемонструвало, що у Вараші зростають талановиті й розумні діти, за якими наше майбутнє.

Бажаємо усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії!

 

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту