У Вараші розвиватимуть пластовий рух

31 травня 2019 року у виконавчому комітеті Вараської міської ради відбулась нарада з питань розробки Проекту регіонального розвитку для створення належних умов для впровадження пластової методики у Вараській територіальній громаді.

Дане засідання відбулося під головуванням заступника міського голови Ніни Зубрецької, за участі спеціалістів виконавчого комітету та представників громадських організацій міста.

В ході наради було розглянуто можливості розвитку пластового руху у Вараській територіальній громаді та створення належних умов для впровадження пластової методики у виховний процес закладів загальної середньої освіти, залучення сусідніх громад та іноземних представників Пласту до співпраці.

Продемонстровано презентації на теми: «Бюджетна секторальна підтримка ЄС» та «Логіко-структурна матриця». Також, детально опрацьовано інформацію про проекти регіонального розвитку та логіко-структурну матрицю проекту відповідно до затверджених вимог до інформаційної картки проекту регіонального розвитку, який може реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.

Учасниками наради обговорено ідею та тематику написання майбутнього проекту та в ході обговорення вирішено створити робочу групу, що буде працювати над написанням вказаного проекту.