Країна творчості звітувала

20 травня 2019 року відбувся підсумковий творчий звіт Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області «Країна творчості звітує». Палац культури ВП «Рівненська АЕС» ім. Лесі Українки гостинно відкрив двері для вихованців, педагогів та батьків позашкільного закладу.

Традиційний захід, що став візитівкою закінчення навчального року в позашкільній освіті міста, привніс у травневий день безліч позитиву, приємних вражень, щирих захоплень. Адже велелюдність, креативність, творчість і талановитість – ті особливості, які виділяють будь-який захід Будинку дитячої та юнацької творчості незалежно від місця, часу та теми проведення.

Щорічна феєрія дитячої творчості заполонила серця і душі глядачів. Талановитих і кмітливих вихованців, турботливих батьків і рідних, працьовитих педагогів із закінченням навчального року привітала директор закладу Тетяна Маркевич, яка вручила випускникам БДЮТ свідоцтва про закінчення закладу позашкільної освіти.

У концертній програмі творчого звіту взяли участь вихованці зразкового художнього хореографічного ансамблю «Пірует», керівник Ольга Махоріна, гуртка сучасного спортивного танцю «Едем», керівник Ольга Грицай, вокального гуртка «Серпанок», керівник Світлана Тиндик, студії вокального співу «Гармонія», керівник Оксана Алексєєнко.. Ведучі – вихованці туатрального гуртка «Сюрприз» Лук’янова Валерія та Тарас Козодой, під керівництвом Світлани Романчук.

Свято – це той радісний барвистий острівок у плинному житті, до якого завжди прагнеш і який назавжди залишається з тобою. Де свято – там і сміх, радість, позитивні емоції, щасливі хвилини, приємні переживання, здійснення бажань. Приємно, що саме таким святом є для міста Вараш і його мешканців творчі звіти Будинку дитячої та юнацької творчості.

Такі події надовго запам’ятовуються дітям, їх батькам, і, звісно, педагогам, пробуджують в серцях добро і радість, любов і надію, бажання стати кращими й продовжувати творити та дарувати щастя.