Вараш долучився до Всеукраїнської акції «Велодень»!

19 травня 2019 року, в знак солідарності велосипедистів столиці та інших міст України, мешканці міста взяли участь у Всеукраїнській акції «Велодень» для того, щоб показати свою єдність і проїхатися вулицями улюбленого Вараша веселою колоною.

Метою акції є популяризація активного способу життя, а також можливість продемонструвати громадськості, що велосипед – це екологічна альтернатива автомобілю. Велодень – це щорічне велосипедне свято, котре збирає сотні велосипедистів, об’єднує абсолютно усіх любителів велосипеда, незалежно від типу ровера та стилю їзди.

Варто зазначити, що учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях!

Масовий велопробіг учасників заходу відбувся за маршрутом: «майдан Незалежності – вул.Лесі Українки – вул.Соборна – вул.Рівненська – вул.Енергетиків – вул.Паркова – вул.Набережна – вул.Героїв Майдану – майдан Незалежності».

У цей день велосипедисти міста проїхали головними вулицями, а безпеку учасників під час руху колони велосипедистів традиційно забезпечували працівники патрульної поліції.

Організатори свята провели розіграш подарунків від магазину «Комп’ютерний всесвіт» та почастували учасників акції солодощами від ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод».

Традиційне загальне фото та смаколики стали гарним завершенням свята двоколісного транспорту.

Особлива подяка постійним спонсорам ТзОВ «Кузнецовський хлібозавод», магазину «Комп’ютерний всесвіт» за надану спонсорську допомогу.

                                                                 Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту