Центр зайнятості інформує

12 червня 2017 року у м. Вараш відбулося засідання спеціальної комісії для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови спеціальної комісії Ніни Зубрецької.

 

 

Згідно з порядком денним було розглянуто питання про загрозу масового вивільнення працівників Кузнецовського міського комунального підприємства у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці на підставі поданої інформації до Кузнецовського міського центру зайнятості про заплановане вивільнення 07.05.2017року 169 працівників підприємства. В ході засідання було заслухано виконуючого обов’язки заступника директора, начальника договірного відділу Кузнецовського міського комунального підприємства Ніну Іванюк, яка поінформувала, що на підприємстві діє спеціальна комісія з розгляду можливого вивільнення працівників, та вживаються усі можливі заходи щодо мінімізації фактичного вивільнення працівників.

Після обговорення ситуації, яка склалась в Кузнецовському міському комунальному підприємстві, спеціальна комісія ухвалила заходи щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників в Кузнецовському міському комунальному підприємстві та проведення упереджувальної консультації на підприємстві за допомогою центру зайнятості. .

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Т.Зливко