Засідання спостережної комісії

З метою здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів осіб, звільнених від відбування покарання, 02 червня 2017 року відбулось засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Вараської міської ради, на якому розглянуто 3 питання.

Засідання проведено під головуванням Зубрецької Ніни Олексіївни, голови спостережної комісії, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

В ході засідання розглянуто та обговорено три важливих питання, зокрема,зняття з обліку осіб, умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі у зв’язку із закінченням строку призначеного адміннагляду, про внесення змін до складу спостережної комісії при виконавчому комітеті Вараської міської ради, а також розгляд листа Варашського ВП ГУНП в Рівненській області щодо осіб, які звільнились з місць позбавлення волі та перебувають на профілактичних обліках.

Питання детально вивчені та обговорені присутніми членами комісії, серед яких були присутні представники громадських організацій, органів виконавчої влади.

Засідання спостережної комісії проводитимуться в міру потреби, але не рідше ніж один разна квартал.

Секретар спостережної комісії І. Сніжко