• Головна
  • Новини
  • Старости Вараської громади взяли участь у семінарі-навчанні

Старости Вараської громади взяли участь у семінарі-навчанні

Старости старостинських округів Вараської громади долучились до семінару-навчання "Організація роботи щодо послуг у старостинських округах", організований Рівненською обласною радою.

Участь у заході, у Рівному, 2 червня, взяло майже 80 учасників, серед яких староста сіл Більська воля, Березина, Кругле, Рудка Олександр Руднік, староста с.Собіщиці Олександр Гаврилюк, сіл Сопачів, Діброва, Щоків Сергій Бойко та сіл Стара Рафалівка, Бабка Ярослав Ємельянов.

MOFZ2aXq

старости5 1йцукен

Начальник Відділу з питань розвитку громад та територій Рівненської обласної ради депутат обласної ради Олександр Дехтярчук відзначив, що таке навчання для старост територіальних громад нашої області відбувається вперше.

Експертка Проєкту USAID "ГОВЕРЛА", головний редактор всеукраїнських видань "Місцеве самоврядування" та "Радник старости" Яна Брусенцова розповіла про основні особливості правового статусу старост.

старости6 1йцуке

Директор Рівненського обласного контактного центру, консультант з правових питань Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Курилас надав роз’яснення щодо адміністративно-правових аспектів у діяльності старост. А експерт проєкту "PROSTO": Підтримка доступних послуг в Україні" Андрій Мацокін зосередився на практичній роботі в старостинських округ.

qogtEhx1

До слова, сьогодні у Рівненській області є 191 старостинський округ.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!