• Головна
  • Новини
  • Члени "Регламентної" комісії заслухали звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської МТГ на 2022 рік

Члени "Регламентної" комісії заслухали звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської МТГ на 2022 рік

Відбулося засідання Комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку Вараської міської ради.

На засіданні, 2 червня, депутати розглянули питання порядку денного щодо внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2023 рік, до Програми "Безпечне місто" на 2019-2023 роки" та щодо затвердження графіку надання консультацій представниками суб’єктів надання адміністративних послуг.

44 1406

Одне із питань стосувалося звіту про виконання Програми економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2022 рік. Начальник управління економіки та розвитку громади Ірина Барабух доповіла про внесені корективи у завдання Програми, у зв'язку із запровадженням правового режиму воєнного стану на території України. Наголосила, що діяльність органів місцевого самоврядування першочергово була спрямована на забезпечення оборонних та безпекових заходів території громади.

Затим, члени комісії розглянули проєкт рішення щодо зміни назви Вараського міського центру соціальних служб на Вараський центр соціальних служб та послуг. Дане рішення має на меті об'єднання Територіального центру соціального обслуговування і Вараського центру соціальних служб та послуг. 

Заступник міського голови Роман Хондока відмітив, що це створить необхідні умови для надання громадянам якісних соціальних послуг в одній установі та ефективне використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів.

"Сьогодні ми робимо все для того, щоб всі соціальні послуги надавалися в одному місці: максимально швидко, ефективно і просто для людей. Це надасть змогу в одному місці з’акомулювати всі наші зусилля, для надання якісних послуг соціального характеру для жителів нашої громади", – наголосив під час засідання заступник міського голови.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!