• Головна
  • Новини
  • На засіданні Економічної ради обговорено питання капітальних та поточних ремонтів у Вараській громаді

На засіданні Економічної ради обговорено питання капітальних та поточних ремонтів у Вараській громаді

У Вараській громаді продовжує роботу Економічна рада. Орган утворено задля кращого контролю використання коштів бюджету громади.

На засіданні 24 березня під головуванням міського голови Олександра Мензула члени ради розглядали публічні закупівлі товарів, робіт та послуг розпорядників бюджетних коштів та комунальних підприємств, проведення яких планується у період воєнного стану, заслуховували обгрунтування їх необхідності та призначення.

3325оброб

Зокрема, розглянуто питання про продовження капітального ремонту спортивного залу Вараського ліцею №2, капітального ремонту вулиці Хлібороб, розроблення проекту організації дорожнього руху на вулицях та дорогах міста Вараш, поточного ремонту будівлі та фасаду котельні с.Собіщиці, поточного ремонту частини підвального приміщення інфекційного відділення  та капітального ремонту внутрішніх інженерних систем КНП ВМР "Вараська багатопрофільна лікарня", заміна дверей приміщень будинку для обслуговування жителів с.Заболоття.

3333обр

Під час засідання обговорили питання фінансування у сфері освіти. Йдеться про придбання протигазів та вогнегасників, проведення медичного огляду працівників Вараського ліцею №5 та закупівлю фруктів та овочів для дошкільного закладу освіти.

Окрім цього заслухали керівників комунальних підприємств щодо їх нагальних потреб у закупівлі товарів та послуг.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!