• Головна
  • Новини
  • Міністерство юстиції планує об'єднати Володимирецький і Вараський відділи ДРАЦС

Міністерство юстиції планує об'єднати Володимирецький і Вараський відділи ДРАЦС

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул сьогодні зустрівся із регіональним координатором Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Оксаною Сальчук.

Під час зустрічі обговорені питання щодо надання послуг для жителів Вараської громади та Вараського району.

Зокрема, Оксана Сальчук повідомила про заплановане об'єднання Володимирецького й Вараського відділів Державної реєстрації актів цивільного стану й про намір надалі розташувати відділ у м.Вараш. Регіональний координатор звернулася із проханням до місцевої влади посприяти у ремонті приміщення.

"Буду спілкуватися із депутатами нашої міської ради щодо виділення коштів. Приміщення є власністю нашої громади, відділ ДРАЦС його орендує. Жителі громади у попередні роки неодноразово зауважували на необхідності ремонту у ДРАЦС, ми направляли відповідні листи до орендаря, який відповідав, що для цього немає фінансування. Але давайте будемо відверті – ремонт там потрібен. Дуже хочеться щоб одна з урочистих подій у житті наших жителів відбувалася у гарній залі. Сподіваюсь депутати підтримають", – прокоментував по завершенню зустрічі Олександр Мензул.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!