• Головна
  • Новини
  • Маршрут траурної процесії-прощання з Григорієм Охремовим, Антоном Товкачем, Вадимом Єфремовим

Маршрут траурної процесії-прощання з Григорієм Охремовим, Антоном Товкачем, Вадимом Єфремовим

Сьогодні, 15 березня, орієнтовно о 18:00 до Вараша прибудуть транспорти із тілами трьох загиблих воїнів - Антона Товкача, Григорія Охремова, Вадима Єфремова.

Траурна процесія вирушить від Автовокзалу вулицею Енергетиків до профілакторію. Звідти один із транспортів доправить труну з тілом Антона Товкача на вул.Героїв України (колишня вул.Курчатова).

Траурна хода продовжить рух вулицею Парковою, поверне на вулицю Степана Бандери (ЦНАП) і до гуртожитка №2 (мікрорайон Будівельників). Після прощання біля під'їзду з Вадимом Єфремовим, процесія повернеться у напрямку магазину Любава, далі до Свято-Михайлівського храму, де труна із тілом Вадима Єфремова залишиться на ніч.

Процесія продовжить рух вулицею біля Приватбанку, далі по вулиці Лесі Українки до світлофору, звідти по вулиці Соборній підніметься до вулиці П'ятихатки і до будинку мікрорайон Перемоги 50. Після прощання біля будинку з Григорієм Охремовим, труна з його тілом залишиться на ніч у Свято-Софіївському храмі.

Varash attention4073

У четвер, 16 березня:

9:00 траурна процесія вирушить від будинку Героїв України 5 (колишня вул Курчатова) вулицею Енергетиків до Автовокзалу, далі проспектом Шевченка, вулицею Лесі Українки до світлофору, звідти труна із тілом Антона Товкача буде доправлена до Свято-Миколаївської церкви у с.Стара Рафалівка, де відбудеться поминальна служба (початок об 11:00).

10:00 розпочнеться поминальна служба у Свято-Софіївському храмі за загиблим Григорієм Охремовим. Після відправи траурна процесія прослідує вул.П'ятихатки на виїзд з міста. Труну з тілом Героя доправлять до села Велихів Сарненської громади, де відбудеться поховання.

10:30 почнеться поминальна служба у Свято-Михайлівському храмі за загиблим Вадимом Єфремовим. По завершенню траурна процесія прослідує біля Приватбанку, вулицею Лесі Українки до світлофора. Звідти труну з тілом нашого Захисника буде доправлено до с.Стара Рафалівка, де відбудеться поховання.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!