• Головна
  • Новини
  • Члени "комунальної" комісії підтримали передачу майна та нову редакцію статуту КП "БТІ м.Вараш"

Члени "комунальної" комісії підтримали передачу майна та нову редакцію статуту КП "БТІ м.Вараш"

Відбулося засідання комісії з питань комунального майна, житлової політики, інфраструктури та благоустрою. Під час засідання депутати розглянули 10 питань порядку денного.

Насамперед, депутати розглянули проєкти рішень щодо безоплатної передачі комунального майна (теплиці) з балансу КП "Благоустрій" на баланс КП "УК "Житлокомунсервіс", затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства "Прес-центр Кузнецовської міської ради", приватизації житлового фонду комунальної власності Вараської МТГ.

2602 1024

Затим внесли зміни до структури виконавчих органів ВМР, загальної чисельності працівників апарату управління, а також до установчих документів та затвердження статуту комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" міста Вараш у новій редакції.

2577 1024

Підтримано членами комісії і проєкти рішень щодо передачі проєктно-кошторисної документації та експертного звіту з балансу Департаменту ЖКГМБ на баланс Вараського центру первинної медичної допомоги, передачі кисневих концентраторів для ВЦПМД і Вараської багатопрофільної лікарні тощо.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!