• Головна
  • Новини
  • Повномасштабна агресія проти України вплинула на розвиток Вараської громади

Повномасштабна агресія проти України вплинула на розвиток Вараської громади

Вараській громаді за час повномасштабної війни рф проти України довелося змінити пріоритети у розвитку, зокрема відтермінувати реалізацію деяких планів.

За словами міського голови м.Вараш Олександра Мензула, нині механізм фінансування капітальних видатків передбачає погодження з боку військових адміністрацій та врахування норм ряду державних документів.

"У нас зупинилися роботи за капітальними видатками – зокрема, ремонти доріг. Є ряд державних нормативних документів, які обмежують фінансування робіт. Вірніше, ці документи виставляють пріоритети. І, таким чином, держказначейство профінансує роботи через декілька місяців, навіть до півроку. Отже, щоб не заморожувалися кошти, ми спрямовували їх на фінансування інших видатків. Також необхідне погодження вертикалі військових адміністрацій", – розповів про особливості розвитку громади упродовж минулого року Олександр Мензул в інтерв’ю телеканалу "Енергоатом".

Докладніше про цю та інші теми в інтерв'ю з міським головою переглядайте у відеозаписі.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!