• Головна
  • Новини
  • Очільник Вараської громади бере участь у VIII Європейському конгресі місцевого самоврядування

Очільник Вараської громади бере участь у VIII Європейському конгресі місцевого самоврядування

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул бере участь у VIII Європейському конгресі місцевого самоврядування, що відбувається у м.Міколайкі (Польща).

До складу делегації Рівненщини також увійшли голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль та міський голова м.Сарни Руслан Серпенінов.

photo1678110133

Зліва праворуч: Руслан Серпенінов, Андрій Карауш, Віталій Коваль, Олександр Мензул

Конгрес є платформою для обміну думками та місцем зустрічі лідерів місцевого самоврядування, регіональних еліт та представників державного адміністрації, неурядових організацій та бізнесу з різних країн Європи. Тема цьогорічного форуму – "Нова солідарність для нової епохи".

photo1678110153

Понад 2000 учасників і гостей заходу – лідери місцевої влади та регіональних еліт, представники світу бізнесу, культури, громадських організацій, ЗМІ – обговорюватимуть проблеми сучасного містобудування, механізми розвитку міст і регіонів, залучення інвестицій, політики охорони здоров’я і діяльності органів місцевого самоврядування у нових реаліях.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!