• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет затвердив умови конкурсу з визначення автомобільного перевізника "Вараш – Щоків"

Виконавчий комітет затвердив умови конкурсу з визначення автомобільного перевізника "Вараш – Щоків"

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У п’ятницю, 3 березня, до порядку денного включено 15 питань.

Насамперед, на засіданні затверджено умови конкурсу з визначення автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування "Вараш АС – Щоків". До умов конкурсу, визначених законодавством, додано: обладнання транспортних засобів приладами GPS-навігації для контролю за роботою приміського пасажирського транспорту й забезпечення можливості оплати проїзду з використанням електронного квитка (у разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду).

2259

Затим члени виконавчого комітету розглянули питання земельного спору між громадянами Басюк І.П. та Марковцем М.З., Пашком І.І., Шумрою В.Ф. За словами начальника Відділу земельних ресурсів Олени Власової, відповідна комісія з'ясовувала обставини безпосередньо на місці спору, також було виставлено межі й громадянам надано рекомендації, роз’яснення щодо їх прав. 

Опісля рішенням погоджено п’ять кандидатур на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня".

2269

Іще одне питання порядку денного стосувалося змін до рішення щодо запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території громади. Зокрема, запропоновано доповнити перелік видів робіт та збільшити кількість осіб, які можуть залучатися до таких робіт.

Також на засіданні внесено зміни до затвердження мережі закладів загальної середньої та позашкільної освіти Вараської МТГ на 2022/2023 навчальний рік. У Вараському ліцеї №2 зменшиться кількість інклюзивних класів із десяти до дев'яти.

Окрім цього ухвалено рішення про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у громаді. Зокрема, за кожним навчальним закладом закріплено певну територію, узгоджено технічні зміни документу.

2266

Під час засідання виконкому також підтримано проєкти рішень про розірвання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Вараської МТГ, виключення об’єктів оренди нерухомого майна з переліків першого та другого типів, погодження наміру передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та оголошення аукціону, наміру передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та оголошення аукціону, погодження передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності без проведення аукціону філії Державної установи "Центр пробації" у Рівненській області, передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності без проведення аукціону релігійній організації.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!