• Головна
  • Новини
  • Сесія Вараської міської ради розпочалася благодійним аукціоном

Сесія Вараської міської ради розпочалася благодійним аукціоном

Сьогодні розпочала роботу 30 сесія Вараської міської ради.

На початку засідання міський голова м.Вараш Олександр Мензул вручив волонтеру Роману Ткачуку подяку від командира 44-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

"Ми щодня відчуваємо Вашу допомогу і підтримку, турботу та піклування. І ми з Вами разом захищаємо Україну. Так, це дійсно правда, адже і відремонтований волонтерами автомобіль, і сплетені маскувальні сітки, і зв'язані шкарпетки – усі ці матеріальні цінності виконують своє призначення у нашій бригаді, особливо зараз, коли ми з Вами разом боронимо Україну", – йдеться у підписаній полковником Романом Дудченко подяці.

G 8329

"Хочу подякувати вам усім, хто долучається до нелегкої справи, хочу подякувати всім нашим хлопцям, котрі боронять нашу Незалежність – їм дуже важко, але Перемога буде за нами! Слава Україні!" – сказав Роман Ткачук.

G 8336

Окрім цього напередодні розгляду порядку денного відбувся невеликий благодійний аукціон – на запрошення депутатського конкурсу юна мешканка Вараша Марта Пилипчук та її мати Вероніка запропонували депутатам придбати три картини. "Жінка Мати-Україна", "Українські Байрактари", "Україна" були придбані за 6 000 грн, які буде спрямовано дівчинкою для потреб Збройних Сил України.

Читайте також:

Вараська міська рада звернулася до Сарненської громади щодо повернення позичених 2,5 млн грн

У Вараській громаді відтепер працює ще одна гімназія

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!