• Головна
  • Новини
  • Голови громад Рівненщини обговорили з експертами питання розвитку під час війни та після перемоги

Голови громад Рівненщини обговорили з експертами питання розвитку під час війни та після перемоги

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул взяв участь у засіданні Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України.

Під час зборів члени асоціації, до якої доєдналися також Корнинська та Мізоцька громади, обговорили з експертами розвиток громад під час війни та після перемоги.

Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан надав представникам громад докладне роз’яснення щодо багатьох актуальних тем і питань, які є актуальними для органів місцевого самоврядування. Зокрема, під час виступу він зосередився на порядку зарахування акцизного податку у місцеві бюджети, базовій і реверсній дотації, роботі Антимонопольного комітету, плані відновлення України тощо.

326105804

Як повідомляє Рівненське РВ АМУ, також голови територіальних громад обмінялися досвідом. Зокрема, про свої успішні кейси розвитку громад розповіли Василь Антонюк (м.Дубно), Тетяна Гончарук (Білокриницька громада), Алла Карпюк (Великоомелянська громада).

У другій частині зустрічі відбувся практичний тренінг МРІ для депутатів та представників місцевих рад "Відновлення та розвиток громад", який організували представники Міжнародного республіканського інституту Олександр Солонтай та Юлія Вусенко.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!