• Головна
  • Новини
  • "Гуманітарна" комісія розглянула положення про стипендії спортсменам та тренерам Вараської громади

"Гуманітарна" комісія розглянула положення про стипендії спортсменам та тренерам Вараської громади

Відбулося засідання Комісії з гуманітарних питань, дитячої, молодіжної політики та спорту Вараської міської ради. Члени комісії розглянули три питання порядку денного.

Передусім, 17 січня, депутати розглянули проєкт рішення щодо затвердження Положення про стипендії голови Вараської МТГ спортсменам та їх тренерам та умови відбору претендентів на її призначення.

Під час обговорення депутат Ігор Саворона (фракція "Сила людей") запропонував низку правок до Положення, які члени комісії підтримали.

IMG 8306

Голова комісії Яна Горегляд (фракція "Європейська солідарність") у свою чергу запропонувала розробити положення про преміювання педагогічних працівників та учнів щомісячною грошовою винагородою міського голови переможців районних, обласних та всеукраїнських етапів олімпіад, конкурсів захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та інших заходів. На думку депутата важливим фактором результативності роботи як для учнів, так і для педагогів є мотиваційне заохочення у вигляді грошової винагороди за перемогу в інтелектуальних змаганнях різного рівня. Пропозиція також знайшла підтримку членів комісії.

IMG 8310

Також під час засідання члени "гуманітарної" комісії розглянули та підтримали внесення змін до установчих документів Рудківського закладу загальної середньої освіти Вараської міської ради. Заступник начальника Управління освіти Анатолій Горайчук доповів, що зміни зумовлені приведенням статуту закладу у відповідність до вимог чинного законодавства України. Отже, у разі позитивного голосування під час 30-ї сесії навчальний заклад іменуватиметься "Рудківська гімназія".

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!</