• Головна
  • Новини
  • "Земельна" комісія розглянула проєкти рішень щодо розроблення та затвердження технічної документації із землеустрою

"Земельна" комісія розглянула проєкти рішень щодо розроблення та затвердження технічної документації із землеустрою

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. Депутати розглянули 24 питання порядку денного.

Насамперед члени комісії підтримали низку проєктів рішень, що стосувалися затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється, надання дозволів на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, надання дозволів на розроблення та затвердження технічної документації із землеустрою.

8245

Затим розглянуто і спрямовано на сесію проєкти рішень про поновлення договору оренди землі на новий строк із ПАТ "Рівнеобленерго", припинення права оренди земельної ділянки ПАТ "Київстар" та надання земельної ділянки в оренду ТзОВ "Юкрейн Тауер Компані".

Окрім цього членами комісії обговорено питання щодо організації та проведення виїзної (виносної) торгівлі (сезонної торгівлі) у м.Вараш – присутні на засіданні дійшли згоди у необхідності детальнішого вивчення цього питання відповідними виконавчими органами.

8218.jpg

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!