• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет ухвалив перелік громадських і суспільно корисних робіт, які відпрацьовуватимуть порушники

Виконавчий комітет ухвалив перелік громадських і суспільно корисних робіт, які відпрацьовуватимуть порушники

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У понеділок, 16 січня, члени комітету розглянули дев'ять питань порядку денного та два додаткових. 

Зокрема, під час засідання ухвалено нову редакцію Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання у комунальному закладі "Вараська мистецька школа". Відтепер період, за який батьки зобов’язані оплатити навчання дітей, збільшено із 10 до 15 днів.

8175

"Батьки не можуть вчасно оплатити навчання, оскільки не встигають продовжити дію посвідчень (наприклад, багатодітної сім’ї) через ЦНАП. Вивчивши це питання, ми вирішили збільшити кількість днів до 15, адже, щоб вчасно виготовити це посвідчення батькам потрібно два тижні", – зауважує директор Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталія Петрович.

8177

На засіданні також підтримали проєкт рішення про встановлення тарифів на послуги з поводження із побутовими відходами (вивезення та захоронення) для КП "ВТВК". Із 1 лютого 2023 року вартість вивезення твердих побутових відходів становитиме 291 грн 06 коп., захоронення – 60 грн 60 коп.

Затим члени виконавчого комітету підтримали питання щодо визначення кандидатур на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня", створення комісії з питань безоплатної передачі державного майна у комунальну власність Вараської міської територіальної громади, визначення переліку об’єктів та видів оплачуваних та безоплатних робіт для порушників, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських чи суспільно корисних робіт на 2023 рік, а також низку питань щодо оренди нерухомого майна комунальної власності.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!