• Головна
  • Новини
  • Захист Вараша та РАЕС забезпечують зведені підрозділи ЗСУ, прикордонників, Нацгвардії, поліції, СБУ

Захист Вараша та РАЕС забезпечують зведені підрозділи ЗСУ, прикордонників, Нацгвардії, поліції, СБУ

Останнім часом до нашої громади все більше уваги приділяють військові та силові структури, що відповідають за безпекову ситуацію. Зокрема, минулого тижня у Вараші відбулася частина антидиверсійних навчань СБУ.

Учора міський голова Олександр Мензул та перший заступник міського голови Павло Павлишин зустрілися із новоназначеним начальником Головного управління НП у Рівненській області Олександром Ганжою. Відмітимо, що перший робочий візит полковника поліції вібувся саме до Вараша. Під час зустрічі обговорено стан правопорядку на території громади та інші безпекові питання.

phot667o1673861002

Світлина ГУ НП у Рівненській області

Олександр Ганжа також оглянув приміщення, де проживають поліцейські, додатково залучені до несення служби у Вараському районі, перевірив організацію роботи на блокпостах, облаштованість фортифікаційних споруд.

Безпекою, зокрема захистом Рівненської АЕС, міста Вараш, переймаються і в Рівненській обласній військовій адміністрації. Її очільник у коментарі журналістам розповів, що на цей час у місті-супутнику та довкола перебувають зведені загони підрозділів ЗСУ, прикордонників, Нацгвардії, поліцейських та СБУ.

"Із кожним днем ми бачимо посилення, особливо у плані техніки та протиповітряного захисту. Є відповідальні, чітка координація і взаємодія всього сектору оборони. Уроки, які були винесені з інших енергетичних об’єктів – враховані", – зауважив Віталій Коваль.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!