Спортсмени Вараської громади – призери чемпіонатів

У вихідні спортсмени Вараської громади взяли участь у чемпіонаті Рівненської області з плавання та чемпіонатах України з важкої атлетики і боксу. 
Упродовж 15-19 листопада двоє спортсменів громади брали участь у Чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 17 років (Всеукраїнський відкритий турнір із важкої атлетики на підтримку ЗСУ).
Вихованка КДЮСШ РАЕС м.Вараш Поліна Луканіна виборола друге місце у вправах поштовх, ривок і за сумою вправ.Назарій Герасимчук посів шосте місце у ваговій категорії до 67 кг. До слова, для юнака це перша участь у чемпіонаті України.
 
на сайт
 
Також юні вараські плавці взяли участь у Чемпіонаті Рівненської області з плавання серед юнаків (дівчата 2009-2010 р.н. і молодші, хлопці 2008-2009 р.н. і молодші). Команду м.Вараш (КДЮСШ) на змаганнях представляли десять спортсменів, які вибороли сім перших, п'ять других та два третіх місця.
За результатами змагань спортсмени Вараша вибороли:
  • Дінара Коротенко – 4 перших місця;
  • Оля Фокіна – 2 перших та 1 друге;
  • Давид Коротенко – 1 перше та 2 других;
  • Олександр Столярець – 1 друге місце;
  • Денис Войтович – 1 друге та 1 третє;
  • Ілля Кедич – 1 третє місце.

316253991 475782181321703 1869990313346759957 nна сайт

Зауважимо, декіляка вихованців потрапили до збірної Рівненської області, що незабаром братиме участь у Чемпіонаті України серед юнаків з плавання.

Окрім цього, із Всеукраїнського відкритого турніру із боксу серед юніорів 2007-2008 р.н. "Хто ти, майбутній олімпієць" двоє вихованців КДЮСШ РАЕС також привезли медалі. Антон Юдін посів друге місце у ваговій категорії до 57 кг, Марк Мороченець – третє місце у ваговій категорії до 54 кг.

Завдяки платникам податків Вараської громади усім спортсменам та тренерам було забезпечено трансфер, харчування і проживання.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з вдалою участю у змаганнях, бажаємо невичерпної енергії та наснаги у підкоренні нових спортивних висот!

Світлини Мирослава Луканіна, РОФВА, Олександр Савчук

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!