• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді оздоровлюють осіб з інвалідністю та учасників бойових дій

У Вараській громаді оздоровлюють осіб з інвалідністю та учасників бойових дій

Жителі Вараської громади отримують послуги із санаторно-курортного лікування.

Департамент соціального захисту та гідності направляє для оздоровлення осіб з інвалідністю загального захворювання, осіб з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій, а також дітей з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС у супроводі одного з батьків.

Цьогоріч за кошти державного бюджету санаторно-курортне лікування отримали уже 111 жителів Вараської громади, котрі постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, зокрема і п'ятеро дітей.

За кошти місцевого бюджету громади оздоровлено чотири учасники бойових дій, ще 4 – за кошти державного бюджету.

Зауважимо, санаторно-курортне лікування отримують за такими профілями захворювань – органи травлення, кістково-м’язева система, нервова система, ендокринна система, система кровообігу, сечостатева система, органи зору.

Послуги із лікування та оздоровлення мешканці Вараської громади, які перебувають на обліку, отримують у таких санаторіях України: "Лісова пісня", "Червона калина", "Пролісок", "Дніпро-Бескид", "Алмаз та Кристал", "Оздоровчо-профілактичний комплекс Планета здоров'я", "Карпати", "Поляна", "Сонячне Закарпаття", "Східницькі Карпати", "Барвінок", "Моршинкурорт".

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram!Telegram-канал Вараської громади!