Вараський молодіжний центр реалізовує грантові проєкти

Вараський молодіжний центр "Гуркіт" продовжує активно брати участь у грантових проєктах, вигравати їх та залучати кошти національних, міжнародних урядових та неурядових організацій для реалізації молодіжних ініціатив у Вараській громаді.

Протягом трьох місяців Вараський молодіжний центр "Гуркіт" реалізовував грантовий проєкт "Доброго вечора, ми з України!" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Зазначимо, задля реалізації проєкту було залучено 170 тис грн грантових коштів.

В рамках даного гранту команда молодіжного центру разом з молоддю міста взяли участь у дводенному тренінгу з проєктного менеджменту, пройшли курси з домедичної допомоги, прослухали лекції на тему поводження з вибухівкою.

Також реалізували серію заходів-знайомств з історією міста та Вараської громади, успішними людьми, які поділились своїми історіями успіху для молоді громади та внутрішньо переміжених осіб.

Ми щиро пишаємося командою Молодіжного центру та їхнім створенням пізнавального, активного та креативного простору для молоді Вараської громади!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!