• Головна
  • Новини
  • Через повномасштабну агресію ремонт доріг у Вараській громаді довелося відкласти

Через повномасштабну агресію ремонт доріг у Вараській громаді довелося відкласти

Цьогоріч у Вараській громаді було заплановано розпочати ремонт деяких доріг, вулиць. Однак через збройну агресію країни-терориста ці наміри довелося відкласти.

Про ситуацію із ремонтом повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук.

"На цей момент основна маса коштів спрямовується на оборонні потреби. Були плани цьогоріч капітально відремонтувати дві ділянки дороги на вул.Соборна у м.Вараш. Планували це зробити за рахунок співфінансування бюджету громади й області. Замовник робіт – Управління капітального будівництва Рівненської ОДА. Уже був оголошений конкурс, є переможець, але фінансування з області нині немає. Окрім цього, у нас уже є документація для ремонту дороги до школи у с.Стара Рафалівка. Однак наближення зими не дозволяє розпочати роботи", – зауважує Дмитро Ющук.

Директор департаменту висловлює сподівання, що у наступному році ані погодні умови, ані безпекова ситуація не завадять виконати ремонт. Також у планах на 2023 рік виготовити необхідну документацію для подальшого капітального ремонту вул.Рівненська (Рівненська дорога).

photo1666447263

photo1668002491

Водночас, власними силами громади вдалося привести до експлуатаційного стану певні ділянки дороги від моста до с.Собіщиці, а також спільними зусиллями з областними дорожниками виконати ямковий ремонт дороги від с.Бабка до с.Сопачів.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!