• Головна
  • Новини
  • Кохання сильніше війни: у Вараші одружилися переселенці з Донеччини

Кохання сильніше війни: у Вараші одружилися переселенці з Донеччини

Сьогодні у Вараші одружилися Сергій та Ольга – переселенці з Донецької області.

Молодята знайомі з 2012 року та вже двічі вимушені переїздити до інших міст України, аби уникнути тимчасової окупації: спочатку вони переїхали з рідної Горлівки до Світлодарська (обидва міста – Донецька область), а вже цьогоріч переїхали до центру Вараської громади.

Ольга працює у Вараському молодіжному центрі "Гуркіт", а Сергій – рятувальником у 12 пожежно-рятувальній частині шостого державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівненській області.

IMG 3025

За словами молодого подружжя, планували одружитися вже давно, однак Сергію необхідно їхати виконувати свій обов'язок – рятувати людей у безпосередній близкості до лінії фронту. Ця новина і стала поштовхом до пришвидшення узаконення стосунків. Зазначимо, до цього моменту вони ніколи не розлучалися надовго.

Майбутні плани у молодят прості: пошвидше возз'єднатися, будувати спільне щасливе майбутнє та разом крокувати до Перемоги.

IMG 3023212

Від щирого серця бажаємо молодятам ні на мить не полишати один одного, мирного неба над головою, кохання та благополуччя!

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!