• Головна
  • Новини
  • Повідомляйте про проблемні питання через "Контакт Центр" Вараської громади

Повідомляйте про проблемні питання через "Контакт Центр" Вараської громади

У Вараській громаді у тестовому режимі працює геоінформаційний портал "Контакт Центр". За допомогою сервісу https://cv.varashmtg.gov.ua/ жителі громади можуть звернути увагу влади на недоліки у наданні послуг, повідомити про проблемні питання.

Зокрема, директор Департаменту житлово-комунального господарства, майна та будівництва Дмитро Ющук у відеокоментарі конкретизує перелік питань зі сфери ЖКГ, про які можна повідомити задля швидшого реагування на них відповідних виконавчих структур і організацій.

"Треба зареєструватися на сайті, описати проблему, яка вас турбує, прикласти фотографії, якщо такі є. Відповідні адміністратори спрямують ваше питання до виконавців для швидшого реагування, вирішення питання та усунення проблеми. Через певний час на вашу електронну пошту, яку ви вказали при реєстрації, надійде відповідь", – зауважує Дмитро Ющук.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!